Kwaliteit

Of het nu gaat om een CMS of over drukwerk: Youcontent levert alleen topkwaliteit.
Overzicht Snelcursus Gebruikershandleidingen Email configureren

Email configureren

Naast een website krijgt u bij uw hostingpakket een onbeperkt aantal emailadressen. U kunt mailaccounts aanmaken in het vertrouwde Youcontent CMS, waarna u uw emailaccount in kunt stellen in uw mailprogramma. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van onze webmailclient, zodat u overal snel en veilig bij uw email kunt.

Klik hier voor een korte uitleg hoe u emailaccounts aanmaakt in Youcontent CMS »

Klik hier om in te loggen op de webmail »

Uw emailprogramma configureren

Hieronder vindt u stap-voor-stap aanwijzingen hoe uw emailsoftware ingesteld moet worden om uw mail bij Youcontent op te halen. Er zijn handleidingen beschikbaar voor een aantal veelgebruikte mailprogramma's, maar als uw programma of taal er niet bij staat, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen u dan helpen bij het configureren van uw mailprogramma.

Handleidingen zijn beschikbaar voor de volgende emailprogramma's:
Gebruikt u een ander emailprogramma? Neem contact met ons op of gebruik de algemene instellingen in de sectie hieronder.

Algemene instellingen

Voor het geval u geen gebruik wilt of kunt maken van onze handleidingen staan hieronder de generieke instellingen die nodig zijn voor het configureren van uw emailprogramma.

SMTP-server:
  • Adres: secure.youcontent.nl
  • Poort: 465
  • Encryptie: SSL/TLS
  • Authenticatie: ja
  • Secure Password Authentication (SPA): nee
IMAP-server:
  • Adres: secure.youcontent.nl
  • Poort: 993
  • Encryptie: SSL/TLS
POP3-server:
  • Adres: secure.youcontent.nl
  • Poort: 995
  • Encryptie: SSL/TLS
De gebruikersnaam is het emailadres waarvoor u de mail wilt ophalen. Uw wachtwoord is door uzelf ingesteld bij het aanmaken van de mailaccount in Youcontent CMS.