Kwaliteit 

Of het nu gaat om een CMS of over drukwerk: Youcontent levert alleen topkwaliteit.
Overzicht Intuïtief Uitgebreide functionaliteit Veiligheid gegarandeerd Word gevonden door Google Een betaalbaar, compleet pakket Probeer het zelf!

Youcontent CMS


Youcontent CMS is een zogenaamd Content Management Systeem. Dat houdt in dat u zelf uw website kunt onderhouden. Youcontent heeft vele voordelen ten opzichte van de tientallen alternatieven. Op deze pagina zullen we u een kort overzicht geven waarom Youcontent voor u de beste keus is.

Intuïtief

Youcontent CMS is vanaf het begin af aan ontworpen om gebruikers met weinig computerervaring zo eenvoudig mogelijk complexe taken te laten vervullen, zoals het toevoegen van pagina's en het beheren van inhoud, maar ook het beheren van ingewikkelde systemen zoals een catalogus en webwinkel.


Uitgebreide functionaliteit

Youcontent CMS staat garant voor een volledig aan uw wensen aanpasbare website. Uiteraard kunt u zelf foto's toevoegen, pagina's aanmaken en invullen, links aanmaken enzovoorts. Maar wist u dat u ook zelf extra functionaliteit kunt toevoegen? Denk aan een catalogus, een weblog, een stembus voor uw bezoekers.. Youcontent CMS beschikt over een groot aantal plugins u zelf in kunt schakelen om functionaliteit toe te voegen aan uw website. Sommige modules zijn gratis, voor andere geldt een maandelijks bedrag, dat per dag berekend wordt en aan het einde van de maand op uw factuur staat.

Lees meer over de functionaliteit van Youcontent CMS »


Veiligheid gegarandeerd

Youcontent CMS is ontwikkeld door een team van uiterst ervaren computerexperts die al vele jaren met het ontwerpen en programmeren van webapplicaties bezig zijn. Wij zijn op de hoogte van alle veiligheidsrisico's, en door een goed doordachte architectuur, zorgvuldig programmeerwerk en uitgebreide veiligheidstest garandeert Youcontent CMS de veiligheid van uw website. 


Word gevonden door Google!

Het is natuurlijk van groot belang dat uw website makkelijk vindbaar is op internet. Youcontent gebruikt een aantal technieken die maar zeer weinig van onze concurrenten toepassen. Hierdoor komen pagina's vele malen hoger te staan in de zoekresultaten van diverse zoekmachines zoals Google, Yahoo, Bing, Ilse en vele anderen. En dat vertaalt zich direct in hogere bezoekersaantallen

Lees meer over zoekoptimalisatie en Youcontent CMS »

Een betaalbaar, compleet pakket

Youcontent CMS wordt geleverd als pakket, waardoor u een licentie op het CMS, webhosting, domeinnaam en meer in één abonnement heeft. 

Probeer het zelf!

Het is logisch dat u graag wilt weten wat Youcontent u te bieden heeft. Er zijn tientallen content managementsystemen op de markt, en het is moeilijk te beoordelen welk systeem het beste bij uw wensen past. 

Youcontent biedt u de mogelijkheid het beheersysteem geheel vrijblijvend te proberen. En wel op deze website! U kunt inloggen op het beheersysteem door op onderstaande link te klikken, en in te loggen met onderstaande gegevens:

Gebruikersnaam:demo
Wachtwoord:demo

Deze website is gebaseerd op Youcontent CMS, en in het beheersysteem kunt u alle pagina's op de demowebsite aanpassen, foto's en bestanden beheren, modules toevoegen, enzovoorts. Aarzel niet om aanpassingen te maken, de website wordt elke twee uur teruggezet naar de initiële staat. Vanzelfsprekend is ook het gebruik van extra plugins op de demonstratiewebsite website gratis.