Kwaliteit 

Of het nu gaat om een CMS of over drukwerk: Youcontent levert alleen topkwaliteit.
Overzicht Intuïtief Uitgebreide functionaliteit Veiligheid gegarandeerd Word gevonden door Google Een betaalbaar, compleet pakket Probeer het zelf!

Veiligheid gegarandeerd


Youcontent CMS is ontworpen en geimplementeerd door een team van ervaren programmeurs. Wij hebben een uitgebreid veiligheidsmodel opgesteld, waardoor veiligheid bij ons altijd de belangrijkste leidraad is. Daarnaast doen wij regelmatig praktijktests, computerexperts wordt dan heel direct gevraagd een testsysteem te doorzoeken naar mogelijke beveiligingslekken. Doordat we goed op de hoogte zijn van de verschillende mogelijke beveiligingsproblemen kan Youcontent de veiligheid van uw belangrijke gegevens en website garanderen. 

Veiligheid spreekt niet vanzelf

Dat veiligheid niet vanzelf spreekt zien we maar al te vaak. Elke dag worden duizenden websites gehackt, bijvoorbeeld om virussen te verspreiden onder de bezoekers van de website, om stiekem reclame te plaatsen of om spam te versturen. Veel Content Management Systemen hebben last van beveiligingsproblemen, die kwaadwillenden misbruiken om de controle van de website over te nemen. 

Youcontent is zich maar al te zeer bewust van de risico's die kleven aan geavanceerde webtoepassingen. Youcontent hanteert daarom de hoogste standaarden op beveiligingsgebied. Wij garanderen u dan ook dat uw website altijd voorzien is van de recentste veiligheidsupdates zodat hackers, zelfs met de laatste technieken, geen kans maken tegen de beveilingingsmaatregelen van Youcontent CMS.