Kwaliteit 

Of het nu gaat om een CMS of over drukwerk: Youcontent levert alleen topkwaliteit.
Overzicht Snelcursus Gebruikershandleidingen Email configureren

Support


Snelcursus Youcontent CMS

Wilt u even vlug een idee van hoe u Youcontent CMS gebruikt? Op deze pagina vindt u een korte snelcursus, waarin een aantal veelgebruikte handelingen worden uitgelegd. Als u een specifieke vraag heeft over een bepaald onderdeel kunt u ook kijken bij de gebruikershandleiding, of natuurlijk even contact met ons opnemen. 

Gebruikershandleidingen

Wilt u precies weten hoe een bepaald onderdeel werkt, wat de werking is van een knop of hoe u een specifieke actie uitvoert? De gebruikershandleiding biedt uitkomst. Hier vindt u een gedetailleerde beschrijving van het functioneren van het systeem en een aantal veelgebruikte plugins. 

Emailconfiguratie

Bij uw Youcontent-pakket krijgt u ook een onbeperkt aantal emailadressen. Op deze pagina vindt u uitgebreide informatie over hoe u emailadressen aan kunt maken in Youcontent CMS, en hoe u verschillende emailprogramma's kunt instellen om deze email op te halen. 

Neem contact op

Telefoon

U kunt ons telefonisch bereiken op het telefoonnummer dat u bij de oplevering van uw website heeft ontvangen. Zo weet u zeker dat de persoon die u aan de lijn krijgt op de hoogte is van alle ontwikkelingen van uw website. Als u dit telefoonnummer niet heeft kunt u bellen met 06-50410515, dan helpen wij u verder. 
U kunt ons ook buiten kantooruren en in het weekend bellen, wij proberen altijd u zo goed mogelijk te woord te staan. 

Email

Natuurlijk kunt u ook per email contact met ons opnemen. Het beste kunt u uw email sturen naar degene die uw website gerealiseerd heeft. Natuurlijk kunt u ook uw email sturen naar ons algemene adres: sales@youcontent.nl

Post

Ons postadres is: 

Youcontent V.O.F.
Koolhovenlaan 161
5036TW Tilburg