Overzicht Snelcursus Gebruikershandleidingen Email configureren

Gebruikershandleidingen

Omdat Youcontent CMS continu doorontwikkeld wordt, kan het zijn dat uw papieren handleiding niet meer helemaal overeenkomt met de interface van het beheersysteem. Daarom kunt u op deze pagina altijd de meest recente versie van de gebruikershandleiding downloaden.

Download Youcontent CMS manual version 1.0-NL (16-02-2011) »

Opmerking: de gebruikershandleiding is tijdelijk niet beschikbaar; wegens enkele grote aanpassingen in het beheersysteem zijn wij bezig met een recentere versie. Binnen enkele dagen zal deze op de website verschijnen. Onze excuses voor het ongemak.

Papieren handleiding

Wilt u toch liever een papieren handleiding? Neem dan even contact met ons op. Wij zorgen dan dat u een exemplaar van de recentste handleiding toegestuurd krijgt.