Kwaliteit 

Of het nu gaat om een CMS of over drukwerk: Youcontent levert alleen topkwaliteit.
Overzicht Intuïtief Uitgebreide functionaliteit Veiligheid gegarandeerd Word gevonden door Google Een betaalbaar, compleet pakket Probeer het zelf!

Intuïtief


Veel van onze klanten willen zich niet verdiepen in technische details en moeilijke interfaces. Logisch, want een CMS moet in principe gebruiksgemak bieden, tijd en geld besparen. Een ingewikkeld systeem leidt er toe dat gebruikers na een paar dappere pogingen het CMS gewoon niet meer gebruiken. 

Youcontent CMS heeft een overzichtelijke navigatie met tabbladen. In enkele tabbladen zijn per categorie taken beschikbaar, zoals het toevoegen en beheren van pagina's, media en gebruikers. Onderaan elke pagina staat bovendien een korte gebruiksaanwijzing over hoe bepaalde taken volbracht kunnen worden.

Persoonlijke begeleiding

Hoewel Youcontent CMS in principe geen uitleg nodig heeft, bieden wij nieuwe klanten toch een persoonlijke "workshop" aan. Dit komt er op neer dat één van onze medewerkers bij u langskomt om u rustig de mogelijkheden van het systeem uit te leggen, en samen met u een aantal taken oefent zoals pagina's toevoegen, afbeeldingen beheren, een module toevoegen, enzovoorts. Uiteraard geheel kosteloos.

De beste support

Wij willen graag dat onze klanten meer dan tevreden zijn over onze service. Daarom kunt u ons altijd bellen - ook in het weekend, ook 's avonds. Wij zullen u geduldig helpen met stap-voor-stap instructies als u er niet zelf uitkomt. Ook dit is natuurlijk kosteloos.