Kwaliteit 

Of het nu gaat om een CMS of over drukwerk: Youcontent levert alleen topkwaliteit.
Overzicht Intuïtief Uitgebreide functionaliteit Veiligheid gegarandeerd Word gevonden door Google Een betaalbaar, compleet pakket Probeer het zelf!

Uitgebreide functionaliteit


Inloggen op uw controlepaneel

 Zodra u van ons uw persoonlijk gebruikersnaam en wachtwoord hebt gekregen kunt u inloggen in het controlepaneel van uw website. De eerste pagina die u te zien krijgt nadat u bent ingelogd geeft u een helder en compleet overzicht van uw website, zodat u direct verder kunt waar u het laatst gebeven was.
Het veranderen van de volgorde van pagina's was nog nooit zo eenvoudig en intuitief: u sleept simpelweg de rij naar onderen of naar boven en klaar!
Ook kunt u zich efficient navigeren naar een ander onderdeel van het beheerpaneel doormiddel van tabbladen.

Mediabeheer

Met het mediabeheer wordt het plaatsen van bestanden op uw website kinderlijk eenvoudig. Bladeren door uw bestanden is even eenvoudig en intuitief als op uw eigen PC. U kunt met een druk op de knop bestanden uploaden om ze vervolgens op uw website te tonen of klanten de mogelijkheid bieden het bestand te downloaden. U kunt zelfs afbeeldingen vergroteren, verkleinen of bijsnijden voordat u ze daadwerkelijk op uw website plaatst!

Tekst bewerken

Tekst bewerken op uw website gaat net zo eenvoudig als met een tekstverwerkingsprogramma. Sterker nog: u bewerkt uw pagina's met onze online tekstverwerker. U typt eenvoudig de tekst die u wenst te zien op uw website, kiest de opmaak, kies afbeeldingen uit het mediabeheer en geef ze eenvoudig een plaats in uw artikel en klaar! Geen gedoe met html-code of ubb, gewoon de inhoud van uw website aanpassen zoals u gewend bent aan de slag te gaan.

Gadgets

Mocht uw website, ondanks het strak vormgegeven uiterlijk en de door u zorgvuldig samengestelde inhoud, toch nog behoefte hebben aan iets extra's dan kunt u kiezen uit tal van kleine applicaties (gadget) die u aan of uit kunt zetten.
Voorbeelden van zulke gadgets kunnen zijn: een stembus, een willekeurig gekozen afbeelding of het laatste nieuws.
Ook de toonvolgorde van gadgets kunt u heel eenvoudig aanpassen door ze simpelweg in het menu omhoog of omlaag te slepen.
U kunt uw site verder uitbreiden met modules; een module kunt u op elke willekeurige pagina plaatsen. Bij modules kunt u denken aan een zoekmachine of contactformulier voor uw website.
Regelmatig komen er, naast updates, ook nieuwe gadgets of modules beschikbaar die u eenvoudig zichtbaar kunt maken op uw website.

Uitgebreide statistieken

Voor een meerprijs van maar € 1,49 per maand kunt u uitgebreide statistieken over uw bezoekers inzien die u op een zeer aantrekkelijke wijze zullen worden getoond. Vanaf nu kunt u doelgericht uw marketingbudget inzetten, daar waar u weet dat het effect zal hebben. U ziet direct via welke zoekmachine uw bezoekers op uw site belanden, met daarbij de sleutelwoorden die het meest gebruikt zijn. Bovendien is het effect van uw campagnes direct terug te zien in de cijfers.

U kunt uitgebreide statistieken zien over een dag, of het verloop over langere termijn.
Uw marketingbudget optimaal besteed. U houdt de kosten binnen de perken en u leert waar veel van uw bezoekers naar op zoek zijn.

Thema kiezen

Ons platform biedt de mogelijkheid om het uiterlijk van uw website met een simpele handeling radicaal te veranderen: thema's.
U krijgt een standaard verzameling thema's voor uw website waaruit u kunt kiezen. Daarnaast maken wij voor u een persoonlijk thema op maat zodat uw website de uitstraling krijgt die het verdient.

Gebruikers beheren

Waarschijnlijk wilt u binnen uw organisatie meerdere medewerkers in staat stellen aanpassingen te doen aan uw website. U kunt daarom uw medewerkens voorzien van een eigen inlogcode. Bovendien kunt u per medewerken aangeven welke onderdelen van het systeem hij of zij mag beheren. Zo kunt u met een veilig gevoel uw werk uit handen geven aan uw medewerkers, omdat u de risico's zelf in de hand houdt.

Ook als iemand binnen uw organisatie zijn of haar wachtwoord vergeet kunt u dit naadloos weer veranderen in iets anders.

Demonstratie?

Het is logisch dat u graag wilt weten wat Youcontent u te bieden heeft. Er zijn tientallen content managementsystemen op de markt, en het is moeilijk te beoordelen welk systeem het beste bij uw wensen past. 

Youcontent biedt u de mogelijkheid het beheersysteem geheel vrijblijvend te proberen. En wel op deze website! U kunt inloggen op het beheersysteem door op onderstaande link te klikken, en in te loggen met onderstaande gegevens:

Gebruikersnaam:demo
Wachtwoord:demo

Deze website is gebaseerd op Youcontent CMS, en in het beheersysteem kunt u alle pagina's op de demowebsite aanpassen, foto's en bestanden beheren, modules toevoegen, enzovoorts. Aarzel niet om aanpassingen te maken, de website wordt elke twee uur teruggezet naar de initiële staat. Vanzelfsprekend is ook het gebruik van extra plugins op de demonstratiewebsite website gratis.